Arena:
Spoiler:
Karty wojowników:
Spoiler:
Chciałbym uprzedzić przed niezapowiedzianymi krótkimi DC - mam jakieś modernizacje u dostawcy mojej radiówki.
Oficjalnie rozpoczynam walkę. Pierwszy ruch oddaję w ręcę Speeda
*
(>^-^)> Spodobał Ci się mój post/nienawidzisz mnie za niego? Reput plox! :3 <('^'<)
*
Opis obrazowy:
Opis słowny:
Wchodzę na arenę i spaceruje czekając na wroga. W końcu chowam się za skrzyniami.
Opis obrazowy:
Opis pisemny:
Zdenerwowany i znudzony zaczął przeszukiwać pudła znajdujące się przed nim.
Aragami nadal się nie pojawił.
Zigal przeszukuje stare, spróchniałe skrzynie. Znalazł szkielet dziecka zawiniętego w starą chustkę. W dłoniach trzymało mieszek złota i małą, fosforyzująca żółtym światłem butelkę. Zigal zyskuje 9 szt. złota oraz [b]słaby eliksir energii.
Słaby eliksir energii
Lekko znieczula ból i częściowo neutralizuje zmęczenie.
<przepraszam że tak długo, miałem DC>
*
(>^-^)> Spodobał Ci się mój post/nienawidzisz mnie za niego? Reput plox! :3 <('^'<)
*
Opis obrazowy:
Opis pisemny:
Zdziwiony znaleziskiem począł szukać dalej. Zagubiony w myślach oczekuje znaleziska.
Zigal znalazł jedynie zdechłego szczura. Jego zmysł wyczuł niebezpieczenstwo, jednak nie wiedział skąd nadejdzie. Ruch Aragamiego.
*
*
Opis obrazowy:
Opis pisemny:
Wyczuwając niebezpieczeństwo próbuję odskoczyć. Jeśli mi się to uda używam czaru "Opary zarazy" odgradzając się od wolnego pola walki. Jeśli mi się to nie uda rzucam się na ziemię i próbuję szybko wstać.