Obrazkowo:
Pisemnie:
Szybko rzuciłem sztylet ,żeby zablokować wrogowi droge sam zaś biegłem w stronę Myvena obserwując jego ruchy jeżeli nie używał magii to ciołem w brzuch .Jeżeli ten użył by czaru poturlał bym się w górę i rzucił trujący sztylet
- Nadal za wolno.. - powiedział za plecami Aragamiego. - Stworzyłem klona z piasku - wyciągnął rękę w stronę Aragamiego, po czym ten zostaje oplątany uschniętymi korzeniami. - Jak pewnie zauważyłeś, jego głowa pękła, a z niej wyrosły cztery czerwone kule. Jeśli wyjmiesz miecz, kule eksplodują. To już koniec.
*
(>^-^)> Spodobał Ci się mój post/nienawidzisz mnie za niego? Reput plox! :3 <('^'<)
*
Member
Aragami rzucił sztylet po czym drugi elf znikną, a na jego miejscu się pojawił klon z piasku. Argami zauważył pod-miane i nie dał się złapać w pułapke.
Aragami stracił sztylet.
Ruch Corna
<Przepraszam za beznadziejną krew, robiona w ostatniej minucie>
- Jak uważasz. - uśmiechnął się. - Jeśli dobrowolnie nie pozwolisz mi Cię zabić, zrobię to siłą. - Powiedział, po czym wykrzyczał słowa - ARCH RETOR AMAN! - Aragami został otoczony i poprzebijany bryłami lodu, jednak sam Myven również na tym stracił - był to bardzo potężny czar, którego Myven nie zdołał do końca opanować. Myvena rozrywa na pół, odrywa mu rękę oraz robi głebokie wcięcie w głowie.
*
(>^-^)> Spodobał Ci się mój post/nienawidzisz mnie za niego? Reput plox! :3 <('^'<)
*
Obrazkowo:
Pisemnie:
Kiedy wybiłem się z pułapki pomyślałem o inteligencji przeciwnika .Doszłem do wniosku ,że od razu by zaatakował więc użyłem swej zręczności i wybiłem się w górę.Przeciwnik mówił coś do mnie co dało mi trochę czasu.Zahaczyłem nogą o ostatnie ostrze lodu po czym spadłem i użyłem Techniki Miecza.
Ostatnio edytowany przez Aragami (Fri-11-08 14:25:19)
Member
REMIS
Myven użył jednego z najpotężniejszych czarów jakie znał lub jakiego w ogóle widział. Aragami wyskoczył w górę lecz i tak został pokiereszowany i cały pocięty. Elementalista zabija samego Siebie, kończąc jednocześnie z przeciwnikiem.
Myven umiera, Aragami od tylu ran na słońcu pada nie przytomny.
Myven i Aragam zostają później odnalezieni przez karawane mieszanych elfów.
Leczenie potrwa do 7h
Nagrody:
Po 15 Szt. Złota.
4 Atrybuty dla Myvena.
3 Atrybuty dla Aragama.
-dla Myvena 1 atrybut więcej ponieważ użył więcej zdolności od Argama
Ostatnio edytowany przez TorogVelrock (Fri-11-08 14:40:00)